Nujno varstvo

Spoštovani starši!
 
Kot ste bili včeraj seznanjeni iz medijev, se je Vlada odločila, da za prihodnji teden (26. 10. do 30. 10. 2020) vrtci ponovno zapiramo svoja vrata.

Nagovorjeni smo bili, da v vrtec sprejmemo le tiste otroke, katerih starši zaradi nujne narave svojih službenih obveznosti vrtec nujno potrebujejo.

V vrtcu smo sicer v preteklih dneh že preverili podatke o prisotnosti otrok s spletno anketo, ker so v prihodnjem tednu jesenske počitnice. Ker pa predvidevamo, da bo na podlagi vladne odločitve, da se vrtce zapira v prihodnjem tednu, število prisotnih otrok drugačno, vas vse ponovno naprošamo, da na naši spletni anketi tisti starši, ki v prihodnjem tednu vrtec NUJNO POTREBUJETE, oz. svojega dela ne morete opravljati od doma, prijavite svojega otroka.

V kolikor imate težave z izpolnjevanjem spletne ankete, lahko svojo prijavo sporočite preko naslednjih kontaktov: HUBELJ: vodja.hubelj@mojedete.si (053661187); RIBNIK: vodja.ribnik@mojedete.si (082059401); VIPAVA: vodja.vipava@mojedete.si (053671464). Na podlagi novih zbranih prijav se bomo skupaj z obema županoma odločili, na katerih lokacijah našega vrtca bomo organizirali delujoče oddelke otrok.  

Naj vas opozorimo, da bomo obenem preverjali tudi morebitno nujno prisotnost otrok za teden po jesenskih počitnicah od 2. 11. do 6. 11. 2020, saj je realno pričakovati, da se bo ta vladni ukrep tudi podaljšal.
V vrtcih pa danes pričakujemo še uradno okrožnico Ministrstva za šolstvo s konkretnimi usmeritvami, zato vas naprošamo, da tekom dneva in prihodnjih dneh redno spremljate našo spletno stran.
 
V iskreni želji, da nam bo skupaj uspelo premagati to neprijetno situacijo glede širjenja okužb, vas naprošam za sodelovanje in razumevanje pri naših odločitvah.

Ostanimo strpni in zdravi!

 
Lepo pozdravljeni,

Alenka Močnik, ravnateljica